Pages

Aktiviti Ketika Hari Hujan !


Assalammualaikum .. Hye! 
Err.. Terasa agak lama juga la tak menaip kat sini, 
Tuan punya badan busy, apa boleh buat student lagi  kan tak boleh nak lari
 dari task yang bergunung ganang tu..
 Tsk! (kalau engko nak lari jugak benti belajar, sanggup ke?)
Ohoi NO! Katakan TIDAK!.. 
AH.. sudah ape aku merepek kt atas tu..
 Oke2 now we go to our main title "Aktiviti Ketika Hari Hujan !"
Korang ingat time hujan ni cuma boleh makan tidor makan tidor tidor makan je ke..
Bagi yang suka berSosial tu takkan nak ngadap Fesbuk ngan Twitter je kan
SO..
 Alang alang dah on internet wifi, berukband semua meh kita buat aktiviti aktiviti ni

1.Scienhack.com

Kat sini korang boleh belajar sambil tonton video sains yang menarik.

2.Love.com.my

Buat orang tersenyum . Hantar bunga! Tapi ingat florist ni untuk area KL je tau

3.Dailymakeover.com

Cuba potong rambut sebelum benar benar lakukan. Kalau ok lepas hujan berhenti boleh la terus pergi salon!

4.Lunctimer.com

Susun perkataan sebanyak yang boleh, Lagi banyak lagi pandai la awak!


5.TranslateGoogle.com

Buat ape sekadar terjemah je.. Mulai sekarang mari dengar dan mula belajar bahasa baru :)

6.Trymasak.my

Jom skodeng skodeng resepi baru. Lepas hujan berhenti boleh pergi Giant beli bahan masak.

7.Blifaloo.com

Uji minda anda kat sini.. Mana tau dah berkarat, maklum lah hujan kan kat luar tu.. 


:: Selamat berAktiviti ! ::

1 comment:

  1. wahh bagus ar..
    nice
    suka..
    http://www.ainahmad.com/

    ReplyDelete

Dah Habis Baca Sila La Koment Ye.. ^^"